Mgr. Filip Horák

Mgr. Filip Horák
Sdílejte s přáteli

Terapeut a poradce

Ve své práci se zaměřuji na vytvoření terapeutického vztahu a zajištění bezpečného prostoru pro vaše emoce a myšlenky. Při své práci využívám filozofii a techniky terapie zaměřené na řešení. Budu Vám pomáhat v hledání vašich zdrojů a cest ke změně, kterou potřebujete.

S čím vám pomohu?

Můj příběh

K práci v pomáhající profesi jsem směřoval už od mládí, kdy jsem pracoval jako ošetřovatel v nemocnici Milosrdných sester sv. Karla Boromejského. Po nějaké době se má cesta od tohoto směru odchýlila a větší část svého profesního života jsem strávil ve firemní sféře, kde jsem pracoval na pozicích lektora, kouče a vedoucího vzděláváni a zákaznické zkušenosti. S přibývajícími zkušenostmi se myšlenka na návrat do pomáhající profese neustále vracela. Po doplnění vzdělání jsem, opustil svět businessu a začal pracovat v krizovém centru jako krizový pracovník a následně vedoucí krizové ambulance.

V současné době pracuji mimo jiné v Centru duševního zdraví a na Lince důvěry v Psychiatrické nemocnici Bohnice.

Lidský přístup

8000 hodin praxe s klienty

Vzdělání

  • PF UJEP – Sociální pedagogika (Mgr.)
  • Interní koučovací výcvik v rámci O2, a.s. – lektor Mgr. Jan Vojtko
  • Výcvik kompletní krizové intervence
  • Výcvik internetového poradenství v rámci krizové intervence
  • Develor – MANAGING OTHERS – Jak rozvíjet lidi, motivovat a dosahovat výsledky

Výcviky:

  • Kompletní krizová intervence
  • Psychoterapie zaměřená na řešení (ve výcviku)
  • Hypnoterapie zaměřená na řešení (ve výcviku)

 

Objednat se


Další zajímavé články

Mgr. Robert Krejčí
Terapeuti

Mgr. Robert Krejčí

Terapeut, Poradce ve výcviku Jak pracuji? Svůj terapeutický přístup stavím na bezpečném přijetí a  základních hodnotách důvěry a porozumění. Jsem schopen naslouchat bez úsudku a

Terapeuti

Mgr. Luděk Beneš, Dis.

Terapeut, Poradce ve výcviku Jak pracuji? V bezpečném prostředí přijímám svět klientů bez předsudků takový jaký je. Pro zvládání nároků těžkého a nespravedlivého života nacházím

Newsletter

Odebírejte novinky do e-mailu

Chtěli by jste mít veškeré novinky, informace a celkový přehled o všem novém ihned v e-mailu? Stačí se přihlásit do odběru pomoci e-mailu níže.